Aida
  Kauneus- & laserklinikka Aida Oy
 

Meikkaus


Meikkisarja, joka perustuu ihoa parantaviin ainesosiin. Tuotteet perustuvat puhtaisiin luonnonmineraaleihin ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Tuotteissa ei ole myöskään käytetty ihohuokosia tukkivia kemiallisia säilöntäaineita. Mineraali-meikit sisältävät E-vitamiinia ja tehokkaan aurinkosuojan.

Meikkipohja on meikin kulmakivi! Suosituimmat tuotteemme ovat ehdottomasti meikkipohjamme. Liquid Minerals -värihelmipohja on liposomitekniikalla valmistettu tuote, jonka hoitavina ainesosina ovat Q10, hyarulaanihappo sekä kasviuutteet. Huippuinnovatiivisen teknologian avulla estetään aktiivisten aineiden haihtumista. Liposomit myös auttavat hoitavien raaka-aineiden pitkäkestoista ja tasaista imeytymistä ihoon.

Amazing Base -irtopohja antaa erinomaisen peiton joka ei tunnu eikä näytä tukkoiselta. Peittää hyvin punaisuutta sekä laikkuisuutta. Aurinkosuoja SPF 20. PurePressed Base -puristepohja sopii keskivahvaan peittoon. Sen kevyt, hieman mattamainen koostumus antaa ihon hengittää suojaten sitä auringolta (SPF 20). Pohja, peitevoide, aurinkosuoja ja ihonhoitotuote - kaikki yhdessä tuotteessa!

Amazing Base -irtopohja on ensimmäinen Jane Iredalen kehittämä tuote Jane Iredale -sarjalle. Se tuli markkinoille vuonna 1994 ja oli aikansa vallankumouksellisin meikkituote. Se oli kevyt, ihoa hoitava, meikkivoide, peitevoide sekä SPF 20 aurinkosuoja yhdessä tuotteessa.. ja on yhä kaikkea näitä.

Yli 20 vuotta myöhemmin, Amazing Base -irtopohja on yhä yksi jane iredale tuoteperheen hienoimmista tuotteista. Se tarjoaa erinomaisen peiton, erityisesti myös punoittavalle iholle ja ruskeille pigmenttiläiskille. Ihanteellinen myös henkilöille, jotka kärsivät iho-ongelmista, kuten herkkyysihottuma tai ruusufinni.


Meikkitrendien edelläkävijä. Kokoelmaan kuuluu laaja, monipuolinen meikkien ja erikoistuotteiden valikoima.Vaikeissakin olosuhteissa kestävä meikki: voi säilyä jopa 12 tuntia ilman havaittavia muutoksia. Saavutetaan maksimaalinen peittokyky: peittää arpia, eriasteisia pigmenttihäiriöitä, palovammoja ja tatuointeja.Kestovärjäys
• Ripset
• Kulmat - käsittelyyn sisältyy kulmien muotoilu

Ripsipermanentti
• Kauniisti kaartuvat ripset vaivattomasti


Toteutamme kauniin meikin niin arkeen kuin juhlaan.

Halutessasi annamme yksilöllistä meikinohjausta (myös ryhmille).


Hakusanat: kauneushoitola, terveyshoitola, laserklinikka, laser, aida, kosmetologi, erikoiskosmetologi, sky, cidesco, lymfaterapeutti, sairaanhoitaja, danne, klinikka, dermalogica, sothys, reviderm, injektiohoito, kasvohoito, vartalohoito, erikoishoito, hoito, kuopio, phytomer, lierac, akne, couperosa, ihotautilääkäri, hydrozyme, nettikauppa, verkkokauppa, ostoskori, kestopigmentointi, kohotushoidot, diatermia, mikrohionta, psoriasis, liikakarvoitus, pigmenttiläiskät, marja-leena sutinen
Laserklinikka
Puijonkatu 22 B, 2. krs, Kuopio     Ajanvaraus puh. 040 5276 465