Aida
  Kauneus- & laserklinikka Aida Oy
 

LymfaterapiaAsiantuntevaa lymfaterapiaa Terveyshoitola Aidasta. Vodder lymfaterapia
• vähentää turvotusta
• lievittää kipua
• rentouttaa

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Lymfaterapian otetekniikka on hyvin kevyttä. Otteet ovat tasaisia ja rytmisiä noudattaen imusuonten omaa supistustoimintaa. Imusuoniston kuljetuskyvyn kasvaessa kudoksissa ja solujen välitilassa oleva nestekuorma sekä valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta ja turvotukset laskevat.

Lymfaterapialla hoidetaan monia sairauksia ja osassa tapauksista on mahdollisuus hakea KELAn korvausta, kun hoitoon on lääkärin lähete.

Puhdistavan ja elvyttävän vaikutuksensa vuoksi lymfahieronnalla on todettu olevan tärkeä merkitys esim. epäpuhtaan ihon ja arpien hoidossa ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkien ehkäisemiseksi.

Lymfaterapia on turvotushoidon olennainen osa. Hoitoon kuuluvat myös kompressiosidokset, liike- ja ihonhoito. Lymfaterapia on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, johon voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Lymfahoidossa aineenvaihdunta tehostuu ja nesteitä poistavan vaikutuksensa vuoksi lymfaterapiaa käytetään apuna yläpainoisuuden ja selluliitin hoidossa.

Soita kysy lisää puh. 263 2600
Lymfaterapeutti, sairaanhoitaja
Marja-Leena Sutinen


Hakusanat: kauneushoitola, terveyshoitola, laserklinikka, laser, aida, kosmetologi, erikoiskosmetologi, sky, cidesco, lymfaterapeutti, sairaanhoitaja, danne, klinikka, dermalogica, sothys, reviderm, injektiohoito, kasvohoito, vartalohoito, erikoishoito, hoito, kuopio, phytomer, lierac, akne, couperosa, ihotautilääkäri, hydrozyme, nettikauppa, verkkokauppa, ostoskori, kestopigmentointi, kohotushoidot, diatermia, mikrohionta, psoriasis, liikakarvoitus, pigmenttiläiskät, marja-leena sutinen
Laserklinikka
Puijonkatu 22 B, 2. krs, Kuopio     Ajanvaraus puh. 040 5276 465