Aida
  Kauneus- & laserklinikka Aida Oy
 

Injektiohoidot


Kauneusihanteet muuttuvat ajan myötä aivan kuten kasvomme vanhetessamme. Restylane on luonnollinen kauneuskäsittely, joka tehdään aineella, jota on elimistössämme luonnostaan. Restylane on kristallinkirkas, ei eläinperäinen, biologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon. Geeliä ruiskutetaan ihoon pieniä määriä erittäin ohuella neulalla. Tulokset näkyvät välittömästi. Luonnonmukaisen Restylane-kauneuskäsittelyn vaikutukset kestävät pitkään.

Oletko kiinnostunut kuulemaan, miten voisit kohottaa ulkonäköäsi täyteainehoitojen avulla? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon kansainvälisesti koulutetun ja kokeneen Restylane-asiantuntijan vastaanotolle. Meillä hoidot suorittaa aina sertifioitu sairaanhoitaja tai lääkäri.

Tiedustelut ja ajanvaraus puh: 040-5276465


Toisin kuin jotkin muut täyteaineet, Restylane ei koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, joten se on allergiaystävällinen ja aina koostumukseltaan samanlainen, 99 % ihon oman hyaluronihapon kaltainen. Ainutlaatuinen rakenne varmistaa tuotteiden turvallisuuden ja pitkäkestoiset hoitotulokset.

Restylane-hoidot ovat aina yksilöllisiä: käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. 1 ml:n hoitokerran hinta vaihtelee n. 300 euron ja 650 euron välillä. Yhdellä hoitokerralla voidaan keskittyä vain yhteen alueeseen tai kohottaa ilmettä kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää: Restylane

Kauneus & Laserklinikka Aidan sairaanhoitaja-kosmetologi-lymfaterapeutti
Marja-Leena Sutinen on saanut injektiohoitoon tarvittavan koulutuksen.

Kysy lisää!

Katso Danné-erikoishoidot


Hakusanat: kauneushoitola, terveyshoitola, laserklinikka, laser, aida, kosmetologi, erikoiskosmetologi, sky, cidesco, lymfaterapeutti, sairaanhoitaja, danne, klinikka, dermalogica, sothys, reviderm, injektiohoito, kasvohoito, vartalohoito, erikoishoito, hoito, kuopio, phytomer, lierac, akne, couperosa, ihotautilääkäri, hydrozyme, nettikauppa, verkkokauppa, ostoskori, kestopigmentointi, kohotushoidot, diatermia, mikrohionta, psoriasis, liikakarvoitus, pigmenttiläiskät, marja-leena sutinen
Laserklinikka
Puijonkatu 22 B, 2. krs, Kuopio     Ajanvaraus puh. 040 5276 465