Aida
  Kauneus- & laserklinikka Aida Oy
 

; Registration code (if you have it) ; Optional URL link ; Reglink opened in new frame? ; Statusbar message ; resolution (1 .. 8) ; Image to load ; Waving speed (1..200) ; Perspective (1..100) ; Far waving intensity (1..10000) ; Wind intensity (1..20) ; Wind variation speed (0..200) ; Wind variation min (0..20) ; Wind variation max (0..20) ; Half sized reflect area ("YES","NO") ; Optional image over applet ; Over image X offset ; Over image Y offset ; Memory deallocation delay ; Task priority (1..10) ; Min. milliseconds/frame for sync Sorry, your browser doesn't support Java. ; Msg in no java browsers

Iho- ja vartalohoidot
Kauneus & Laserklinikka Aida on Danné-klinikka, jossa tehdään amerikkalaisen biokemian tohtori Danné Montague-Kingin kehittämiä entsyymiterapiaan ja orgaanisiin happoihin perustuvia kasvohoitoja.

Danné-konsepti, hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet ovat kosmetiikan uutta tulevaisuutta. Monista eläinperäisistä ja mineraaliöljyjä raaka-aineina käyttävistä sarjoista poiketen Danné-tuoteiden kasvisperäinen koostumus toimii paremminkin yhdessä ihon kanssa ihon kaikissa kerroksissa, kuin vain ihon pinnalla.

Terveen ja heleän ihon hoitamiseen ja ylläpitämiseen Danné-tuotteissa käytetään mm. aminohappoja, muita proteiineja, entsyymejä ja hajautettuja öljyjä, kaikki kasvimaailmasta.

Kosmetologin suunnittelemalla hoito-ohjelmalla, johon kuuluu hoitolassa tehtävien hoitojen lisäksi paramedikaaliset kotihoitotuotteet, saadaan tehokkaita tuloksia jo muutamassa kuukaudessa.

Danné erikoiskosmetologia perustuu kolmeen pääalueeseen:

1. Kuolleiden ihosolujen poistaminen
2. Ihon jälleenrakentaminen
3. Ihon suojaaminen

Hydrozyme-erikoishoidot
Danné-sarjaan kuuluva Hydrozyme-kuorinta on 1-4 kertaa toteutettuna yhtä tehokas kuin syvä lääketieteellinen kuorinta tai laserhoito.

Hydrozyme-hoito tasoittaa tehokkaasti ihon pintakerrosta, kun kysymyksessä on esim. aknearvet, pintarypyt tai ihon pigmenttihäiriöt. Hoito on tehokas myös lifting-hoitona paksulle ja ennenaikaisesti veltostuneelle iholle.

Hydrozyme-kuorinnassa ei tarvita pitkää toipilasaikaa eikä siinä ole vaaraa ihon vahingoittumisesta.


Danné- Entsyymihoidot
Kuolleiden solujen kerrostuminen ihon pinnalle on selkeästi yhteydessä mm. seuraaviin ihon ongelmiin: Hyperpigmentaatio, pintarypyt ja juonteet, akne, auringon aiheuttamat vauriot iholla ja ihon vanheneminen. Kuolleiden solukerrostumien poistamiseen Danné tarjoaa erityisiä entsyymihoitoja. Nämä entsyymit ovat luonnon omia biokatalysaattoreita. Ne tuhoavat kuollutta solumassaa, poistavat kuona-aineita soluista, kiinteyttävät kasvolihaksia, tehostavat uuden kollageenin ja elastiinin muodostusta. Danné-entsyymihoidot elvyttävät, kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa.

Entsyymejä voidaan myös yhdistää muihin Danné-hoitomenetelmiin erillaisten erikoishoitojen yhteydessä hoidon tulosten tehostamiseksi. Mahdollisia hoidon kohteita on useita esim. eriasteisen aknen hoito, rosacea, hyperpigmentaatio ja ihon ikääntyminen.


Pro Alpha-hoidot (AHA)
Nopeita, tehokkaita tuloksia, ihon syvenpää kuorintaa ja uusiutumista tavoiteltaessa käytetään Danné Pro Alpha-erikoishoitoja. Pro Alpha, joka on erityinen kasvi- ja hedelmähappojen seos, ei ole ihmehoito eikä ihmekuorinta, vaan erikoiskoulutettujen ammattilaisten iholle tekemä hoitosarja, jolla poistetaan kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ja kiihdytetään huomattavasti ihon omaa kollageenin muodostusta.

Vertailuna voidaan katsoa, että 1-6 tehtyä Pro Alpha-hoitoa vastaavat teholtaan syvää lääketieteellistä kuorintaa tai laserkäsittelyä, kuitenkin ilman pitkää toipilasaikaa tai vaaraa ihon vahingoittumisesta.

Pro Alpha ei aiheuta ihon värin vaalenemista tai näkyviä rajoja hoidetun ja hoitamattoman ihoalueen välillä. Tässä tehokkaassa hoidossa käytetään entsyymihoitoja valmistamaan iho Pro Alpha-käsittelyä varten sekä myös erikoiskäsittelyn jälkihoidossa.


Danné- kotihoito
Näkyvien tulosten saavuttamiseksi on säännöllinen erikoiskäsitteleyjen tuloksia tukeva kotihoito välttämätöntä. Danné puhdistustuoteiden käyttö jatkaa kuolleiden ihosolujen poistamista iholta, solujen uudistumista ja auttaa säilyttämään ihon normaalin pH-tasapainon.

Retosin- nestelaser
Tehokas retinol-valmiste (A-vitamiini) ihon tehokkaaseen uusiutumiseen ja eheytykseen. Nestelaser-hoito silmärypyille sekä koko kasvojen alueen rypyille tai osittain tehtynä myös kaulalle.

Alkaline-kemiallinen karvanpoisto
Alkaline-hoito poistaa välittömästi häiritsevät ihokarvat kasvoilta ja vartalolta. Tuloksena on sametinpehmeä ja sileä iho. Alkalinellä voidaan hoitaa myös aknea, silmänympärysjuonteita ja arpia sekä liikapigmenttiä.

Danné Erikoishoidot
Danné erikoishoidoilla yhdistettynä esim. mikrohiontaan saavutetaan hyviä tuloksia myös atooppisen ihon tai erittäin herkän ihon hoidossa.

Danné kotihoitotuotteet kemikaliostamme


Hakusanat: kauneushoitola, terveyshoitola, laserklinikka, laser, aida, kosmetologi, erikoiskosmetologi, sky, cidesco, lymfaterapeutti, sairaanhoitaja, danne, klinikka, dermalogica, sothys, reviderm, injektiohoito, kasvohoito, vartalohoito, erikoishoito, hoito, kuopio, phytomer, lierac, akne, couperosa, ihotautilääkäri, hydrozyme, nettikauppa, verkkokauppa, ostoskori, kestopigmentointi, kohotushoidot, diatermia, mikrohionta, psoriasis, liikakarvoitus, pigmenttiläiskät, marja-leena sutinen
Laserklinikka
Puijonkatu 22 B, 2. krs, Kuopio     Ajanvaraus puh. 040 5276 465