Aida
  Kauneus- & laserklinikka Aida Oy
 


Jo kertahoito nuorentaa ja kiinteyttää ihoa

Danné oli ensimmäisten tiedemiesten joukossa, jotka löysivät entsyymien tehon ihon hydrolysoimisessa. Hän on myös ollut ensimmäisenä tuomassa alfahydroksihappoja ammattikäyttöön Euroopassa ja Aasiassa sekä tutkinut C-vitamiinihoitojen tarjoamia mahdollisuuksia ihon ikääntymisen ennaltaäehkäisyyn ja ihon kollageenin määrän ja laadun parantamisen kannalta jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Danné kiinnostui ihonhoidosta kärsiessään nuorempana pahasta aknesta. Hän kokeili lukuisia perinteisiä hoitoja ja hoitotuotteita-tuloksetta. Etsiessään ratkaisua ongelmaansa, hän kehitteli kasvipohjaisia aineita, kokeili niitä omaan ihoonsa ja saavutti uskomattomia tuloksia. Tästä voidaan katsoa alkaneen hänen loisteliaan uransa tutkia ihon omaa biokemiaa hyödyntävän kosmetiikan mahdollisuuksia.

Nykyään Danné-konseptia tutkitaan ja käytetään jo yli 20 maassa ympäri maailmaa. Hoitoja tekevät ja kotihoitotuotteita myyvät erikoiskoulutuksen saanneet kosmetologit ja lääkärit.

Danné- tuotteet suoraan Kauneus & Laserklinikka Aidasta.


Hakusanat: kauneushoitola, terveyshoitola, laserklinikka, laser, aida, kosmetologi, erikoiskosmetologi, sky, cidesco, lymfaterapeutti, sairaanhoitaja, danne, klinikka, dermalogica, sothys, reviderm, injektiohoito, kasvohoito, vartalohoito, erikoishoito, hoito, kuopio, phytomer, lierac, akne, couperosa, ihotautilääkäri, hydrozyme, nettikauppa, verkkokauppa, ostoskori, kestopigmentointi, kohotushoidot, diatermia, mikrohionta, psoriasis, liikakarvoitus, pigmenttiläiskät, marja-leena sutinen
Laserklinikka
Puijonkatu 22 B, 2. krs, Kuopio     Ajanvaraus puh. 040 5276 465